Future School

Hakalahdessa marraskuussa startannut Future School- toiminta on Comenius- hankkeen projekti, jossa pyritään kehittämään nimen mukaisesti tulevaisuuden koulua. Osallistujia on Kreikassa, Norjassa, Skotlannissa ja Suomessa, ja täällä toiminta on Hakalahden koululla.
 Future-schoolissa on kyse eri maiden koulujen keskenäisestä yhteistyöstä ja keskustelusta, jota käydään netin välityksellä. Vertailemme maiden eroja eri asioissa ja käsittelemme eri aiheita kouluun ja oppimiseen liittyen, oppilaiden ja vähän myös opettajien näkökulmasta. Viimeksi olemme käsitelleet pettymyksiä ja epäonnistumisia koulussa, sekä sitä, miten oppilaat, opettajat ja vanhemmat sen näkevät.
 Ryhmämme koostuu kahdeksasta seiskaluokkalaisesta jäsenestä, sekä projektia luomassa olleista opettajista, Sirkku Lähdesmäestä ja Tommi Nurmesta, ryhmän aikuisista jäsenistä. Projekti on täällä päässä ollut käynnissä vasta muutaman viikon, mutta olemme jo aktiivisesti yhteistyössä kreikkalaisten kanssa jakamassa ajatuksiamme ja mielipiteitämme mm. kuvien, videoiden ja tekstien muodossa.
Anni Keskipoikela, yksi osallistujista
Kuva
Kategoria(t): Sekalaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.