9A Liikuntaleirikoulu Rukalla ti 3. – pe 6.5. 2022 – Kolmas päivä  

Torstai 5.5.

9A:n päivä alkoi tietenkin aamupalalla tuntia aikaisemmin, kuin eilen sillä tänään oli pääaktiiviteettinä varmaankin eniten odotettua laskettelua.

Koko luokka laski aamu noin kymmenestä  noin puoli viiteen asti. Sää oli ihanteellinen lasketteluun sillä aurinko paistoi eikä ollut liian kylmä. Välissä käytiin syömässä zonessa burgereita ja matka jatkui.

Pienistä loukkaantumisista huolimatta, iloinen mieli ja hyvä fiilis silti jäi koko luokalle.

Pikku tauon jälkeen suuntasimme leirin hurjimpaan yllätykseen.

Pääsimme Jussin johdolla maailman toiseksi suurimmalle ympärivuotisessa hyppykäytössä olevalle mäkihyppytornille ja Jussi kertoi miten mäkihyppääjät toimivat kisojen aikana ja ennen niitä, sekä Rukan maisemista ja sen historiasta. Nousimme torniin ja toimintana oli sieltä laskeutumisköyden avulla lasku neljästäkymmenestä metristä. Samalla tuli kerrattua mm. seiskalla opitusta kitkasta ja miten se toimii.

Ensimmäisenä laskeutui Minna Jansson joka näytti hyvää esimerkkiä koko luokalle. Viimeisenä taas laskeutui luokkamme aurinkokuningas Juha Elo.

Aktiiviteetin pitäjä Jussi Tupaselan ansiosta tämä uusi kokemus oli opettava ja rohkaiseva ja antoi itseluottamusta pelkojen voittamisesta. Kiitokset Jussille tämän toteuttamisesta oli huippu kokemus!!

Tämän jälkeen menimme hakemaan jälleen zonesta iltaruokaa ja nautimme sen omissa huoneissamme. Sitten alettiin pikkuhiljaa valmistautua huomiseen lähtöön mm. astioiden pesulla ja tavaroiden pakkaamisella.

Tekstin kirjoittivat: Tyttöjen blogiryhmä 🙋🏻‍♀️🙋‍♀️

Kategoria(t): Liikunta, Liikuntaleirikoulu, Oppilaat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.